Themavlaggen “Vakantie”

Kamperen en samen genieten in Nederland. Lekker vlakbij en alles bij de hand! Wie is er niet aan toe? Alleen die ene ongenode gast, die willen we niet: Covid19. Om jezelf en anderen op een vriendelijke manier aan de 1,5 meter afstand te herinneren hang je daarom deze zomer je eigen ontworpen vlag uit: VAKANTIE-CAMPING VLAG van Themavlaggen.nl.

“Onze gasten geven we een warm welkom met onze eigen vakantievlag”

Met de mogelijkheid om je eigen naam, logo en boodschap te plaatsen help je de gasten de 1,5 meter niet te vergeten ook wanneer het gezellig is. De vlag is overal te plaatsen; aan de vlaggenstok op het terrein, een tent, caravan, camper of huisje. Bestel daarom nu de vakantievlag ‘1,5 meter’ waarin je je eigen logo en tekst combineert. We hebben al enkele voorbeelden uitgewerkt.

Met de vlag onderstreep je op diverse plekken verantwoord gastheerschap en is de naam van de camping altijd in zicht. En uiteraard zijn de vlaggen ook als extra service aan de gasten te verkopen.

Maak eerst een keuze voor de  achtergrondkleur voor de gevelvlag of kies een kioskvlag. Teksten en logo kunnen daarna toegevoegd worden aan de bestelling.

Themavlag Vakantie 2020 paars

Gevelvlag “Vakantie” paars

Themavlag Vakantie 2020 geel

Gevelvlag “Vakantie” geel

themavlag-vakantie-kioskvlag-75-75-150

Kioskvlag “Vakantie” smal

themavlag-vakantie-kioskvlag-50-100-150

Kioskvlag “Vakantie” breed

Themavlag Vakantie 2020 oranje

Gevelvlag “Vakantie” oranje

Themavlag Vakantie 2020 rood

Gevelvlag “Vakantie” rood

Themavlag Vakantie 2020 blauw

Gevelvlag “Vakantie” blauw

Themavlag Vakantie 2020 groen

Gevelvlag “Vakantie” groen