Veelgestelde vragen

Het assortiment van Themavlaggen is het afgelopen jaar flink uitgebreid. Kijk op de pagina Assortiment om een indruk van alle mogelijkheden te zien. Andere vlagwensen? Neem dan contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op Themavlaggen.nl zijn exclusief 21% BTW. Op de factuur wordt het BTW bedrag gespecificeerd.

De minimum oplage is 1 vlag. Tenzij anders aangegeven is de maximum bestelhoeveelheid 500 themavlaggen. Indien er een hogere oplage gewenst is, neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

Indien wij het drukbestand voor je verzorgen, wordt hiervoor een vast bedrag van € 40,00 (excl. BTW) berekend. Wij zorgen er dan voor dat aan de hand van jouw instructies en (eventueel) je logo een ontwerp gemaakt wordt. Je krijgt dan, voordat er gedrukt wordt, nog 1x een proef ter goedkeuring.
Maak je zelf het drukbestand-PDF, dan geldt er natuurlijk geen toeslag.

Deze instructies gelden alleen indien jij  het drukbestand aanlevert.
Het meest veilige is om een PDF bestand aan te leveren, maar ook -ai, -eps, of -cdr kunnen verwerkt worden. De gebruikelijke resolutie voor drukbestanden is 300 dpi, in geval van vlaggen is het absolute minimum 150 dpi. Hoe lager het getal, hoe onscherper de afdruk. Teksten, tekens en figuren omzetten naar lettercontouren / schaal volgen.

Voor iedere bestelling kan één afleveradres worden ingegeven. Bij een ordergrootte van €400,00 excl. BTW worden er geen Voor verpakkings- en verzendkosten berekend. Daaronder geldt een vast tarief van € 10,00 per bestelling, ook al worden er meerdere soorten in 1 bestelling geplaatst.

De levertijd van de themavlaggen hangt af van het aantal vlaggen dat gewenst is. Zo is de standaard levertijd bij een oplage tot 500 exemplaren 8-12 werkdagen, ervan uitgaande dat de pakketdiensten next day delivery hanteren. De productietijd gaat in na ontvangst van je betaling en goedkeuring op de drukproef (indien wij het ontwerp voor je verzorgen).

Let op: door de grote vraag naar Oekraïne vlaggen kunnen levertijden niet gegarandeerd worden. Bij een bestelling kan een gewenste leverdatum worden ingegeven, waar wij dan zoveel mogelijk rekening mee houden. 

De vlaggen hebben een gemiddelde levensduur van vier maanden bij een continu gebruik. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het is mogelijk de vlaggen te wassen op 30 graden, alleen adviseren wij dat niet. Door het wassen van de vlaggen kunnen de kleuren wat gaan verbleken en het verkort de levensduur enigszins.