De Thema’s van Themavlaggen

Voorbeelden van thema’s

Het thema “Examenvlag” omvat zelf vorm te geven vlaggen voor allerlei soorten onderwijsinstellingen. De geslaagde leerlingen of studenten krijgen hiermee van hun eigen school een ‘Geslaagd’ vlag, dus duidelijk herkenbaar. Eventueel zelfs gepersonaliseerd op de eigen naam van leerling of student. Bovendien is de vlag een sympathieke PR voor de betreffende school.

Het thema “Lokaal shoppen” omvat gepersonaliseerde themavlaggen voor winkelgebieden in Nederland, ter versterking van lokale acties om mensen in de eigen plaats te laten shoppen. Bovendien draagt het verantwoord ondernemerschap uit in het kader van het 1,5 meter afstand houden.

Het thema “Vrijheid” omvat vlaggen in het kader van herdenken en vieren van onze vrijheid. Aanvankelijk is dit thema gerelateerd aan de onze bevrijding van de bezetters in de Tweede Wereldoorlog, Na het uitbreken van de corona pandemie heeft het begrip vrijheid eveneens een actuele context gekregen.

Het thema “Vakantie” omvat gepersonaliseerde themavlaggen voor campings in Nederland. Doordat de campings vlaggen verkopen aan de campinggasten, versterkt dit het collectieve vakantiegevoel. Bovendien draagt het verantwoord ondernemerschap uit in het kader van het 1,5 meter afstand houden.

Kijk verder onder direct bestellen en stel heel eenvoudig je eigen themavlag samen. Wil je meer informatie? Ga dan naar contact.