De ‘schoolverlaters’ vlag in de huisstijl van uw school!

Schoolverlatersvlaggen

Na acht jaren basisschool zijn de leerlingen voorbereid om naar de middelbare school te gaan. Hoe leuk zou het zijn om de leerlingen te belonen met deze mijlpaal door ze een unieke vlag te geven met daarop de felicitatie van uw school. Dus geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Dat is een sympathiek gebaar en een tastbare herinnering voor de leerlingen aan de tijd die ze op uw basisschool hebben doorgebracht. Bovendien is het een perfecte PR voor de school zelf. Met de schoolverlatersvlag wordt de overstap naar de middelbare school nóg zichtbaarder en krijgt deze mijlpaal een extra feestelijk tintje!

“Ook in 2024 beloon ik de groep 8 leerlingen met onze eigen schoolverlaters vlag”

Steeds meer scholen in het basisonderwijs ontdekken de mogelijkheden van de speciale schoolverlatersvlaggen van Themavlaggen. In diverse maten en uitvoeringen en gemakkelijk online in de huisstijl van uw eigen school te maken. Een felicitatie aan veel huisgevels en vlaggenmasten is ook voor toekomstige leerlingen en ouders een positieve boodschap.

Welke uitvoering?

De schoolverlatersvlaggen kunnen worden uitgevoerd als gevelvlag of als een kioskvlag, beide dus in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Themavlaggen kent een prima levertijd en een goede prijs/kwaliteit verhouding, een van de redenen waarom de schoolverlatersvlaggen enorm in populariteit zijn gegroeid. De vlaggen zijn er in diverse maten en uitvoeringen en gemakkelijk online in de huisstijl van uw eigen school te maken.

Maak hieronder uw keuze voor het type vlag in enkele eenvoudige stappen:

  • kies het type vlag
  • bepaal het gewenste vlagformaat
  • upload het logo of een eigen ontwerp bij een nieuwe uitvoering
  • geef aan, indien het ontwerp van vorig jaar gebruikt moet worden, dat het om een ongewijzigde herdruk gaat
  • bepaal het aantal exemplaren

Klik onder de afbeelding  van de gewenste vlag voor meer informatie. Alle getoonde afbeeldingen dienen slechts als een voorbeeld en zijn niet gebaseerd op een bestaande onderwijsinstelling. Vragen? Mail dan naar support@themavlaggen.nl.

Schoolverlatersvlag – type gevelvlag
Uitgevoerd als gevelvlag voor uw organisatie

Schoolverlatersvlag – type kioskvlag
Verkrijgbaar als smalle vlag of als een brede variant

Als u een extra feestelijk tintje voor de leerlingen wilt geven aan hun afronding van de basisschool periode, kijk dan nog even rond in het assortiment van Themavlaggen. Zorg voor een onvergetelijke moment met een leuke bijpassende vlag voor in de vlaggenmast of met een beachvlag bij de ingang van uw school tijdens de musical of op de laatste schooldag!

Themavlaggen mastvlag horizontaal

Mastvlag horizontaal

Themavlaggen mastvlag verticaal

Mastvlag verticaal of baniervlag

Themavlaggen beachvlag standaard

Beachvlag standaard

Themavlaggen beachvlag drupperl

Beachvlag druppel