PubliNed levert ondersteunende diensten voor het midden- en hoger kader. Gestart in 2014 en met name op interim of projectbasis is PubliNed een welkome aanvulling in tijden van drukte of bij uitval van eigen medewerkers.

PubliNed | uitgeefprojecten

In 2019 heeft PubliNed een activiteit toegevoegd: de uitgave van thematische vlaggen waarmee landelijke evenementen en activiteiten een lokale of eigen invulling kunnen krijgen.

Vrijheidsvlaggen.nl

Een van de thema’s met een landelijk karakter en lokale uitrol, zijn de Vrijheidsvlaggen. In 2019 gestart (75 jaar vrijheid) met een tijdloze boodschap. Via een slimme webapplicatie met voorbeelden voor meer dan 400 plaatsen snel aan te passen of met een eigen boodschap aangevuld. Hiermee krijgt elke woonplaats in Nederland een eigen vrijheidsvlag in de straat. Daarnaast is de verkoop van de eigen vrijheidsvlag voor de lokale organisatie een manier om financiële middelen voor andere doelen te genereren, al dan niet gerelateerd aan ’75 jaar vrijheid’. Een vlag die uiteraard op 5 mei hangt en op de dag dat de eigen plaats bevrijd is, maar ook ingezet kan worden wanneer we elkaar willen herinneren aan het grote goed van vrijheid nadat deze op gespannen voet heeft gestaan met de huidige vrijheid beperkende maatregelen. Zie ook www.vrijheidsvlaggen.nl.

Themavlaggen.n

Themavlaggen, een andere activiteit van PubliNed, levert vlaggen in alle soorten en maten die de verbinding voor een bepaald thema laten zien. Zo zijn er voor het onderwijs verschillende soorten examenvlaggen met een ‘Geslaagd’ boodschap die eenvoudig online aanpasbaar en te bestellen zijn. Maar ook voor winkelcentra, evenementen organisaties, campings of verenigingen die een tijdelijke boodschap lokaal (gepersonaliseerd) willen uitdragen, levert www.themavlaggen.nl de perfect passende vlag.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend via ons contactformulier of via info@publined.nl contact met ons op.