Een ‘geslaagd’ vlag 2023 in de huisstijl van uw school!

Examenvlaggen geslaagd

Geef de geslaagde leerlingen in 2023 iets extra’s: een vlag met daarop de felicitatie van jouw school. Dus in je eigen huisstijl. Dat is een sympathiek gebaar, een perfecte PR en een tastbare herinnering inéén. De diploma uitreiking wordt nóg zichtbaarder en krijgt een extra feestelijk tintje!

Bestel voor 1 december uw examenvlaggen 2023 en wees prijsverhogingen voor.

Ook bij Themavlaggen zijn de grondstofprijzen door de oplopende energiekosten afgelopen tijd gestegen. Helaas ontkomen ook wij er niet aan per 1 december de prijzen voor de examenvlaggen hierop aan te passen. Wij adviseren daarom om niet te lang te wachten voor de bestelling van de Examenvlag voor het schooljaar 2023 om deze prijsverhogingen te voorkomen.

Welke uitvoering?

Examenvlaggen zijn er als een algemene schoolvlag of als een gepersonaliseerde vlag met de eigen namen van de leerlingen. Beide dus in uw eigen huisstijl uitgevoerd.


Welk aantal?

Het leerlingaantal dat in 2023 op uw school examen gaat doen zal ongetwijfeld bekend zijn. Wij weten uit ervaring dat de kosten van de ongebruikte vlaggen voor de gezakte leerlingen niet opwegen tegen de aanstaande prijsverhoging.

De examenvlaggen van Themavlaggen groeien in populariteit. We staan bekend om onze snelheid, kwaliteit, en indien gewenst personalisatie per leerling. Examenvlaggen in diverse maten en uitvoeringen en gemakkelijk online in de huisstijl van de eigen school te maken.

Maak hieronder je keuze voor het type examenvlag in enkele eenvoudige stappen:

  • kies het type vlag, al dan niet gepersonaliseerd
  • bepaal het gewenste vlagformaat
  • upload het logo of een eigen ontwerp bij een nieuwe uitvoering
  • geef aan als het ontwerp van vorig jaar gebruikt moet worden dat het om een ongewijzigde herdruk gaat
  • bepaal het aantal exemplaren

Klik onder de afbeelding  van de gewenste vlag voor meer informatie. Alle getoonde afbeeldingen dienen slechts als een voorbeeld en zijn niet gebaseerd op een bestaande onderwijsinstelling. Vragen? Mail dan naar support@themavlaggen.nl.

Examenvlag – type gevelvlag
Uitgevoerd als algemene schoolvlag voor jouw organisatie

Examenvlag – type gevelvlag gepersonaliseerd
Iedere leerling zijn eigen gepersonaliseerde vlag.

Examenvlag – type kioskvlag
Verkrijgbaar als smalle vlag of als een brede variant

Examenvlag – type kioskvlag gepersonaliseerd
Zowel als smalle vlag of als brede variant

Als je een extra feestelijk tintje wilt geven aan de diploma uitreikingen, kijk dan nog even rond in het assortiment van Themavlaggen. Wellicht een leuke bijpassende vlag voor in de vlaggenmast of als beachvlag bij de ingang van de school?

Themavlaggen mastvlag horizontaal

Mastvlag horizontaal

Themavlaggen mastvlag verticaal

Mastvlag verticaal of baniervlag

Themavlaggen beachvlag standaard

Beachvlag standaard

Themavlaggen beachvlag drupperl

Beachvlag druppel