Thema “Examenvlag Geslaagd”

Examenvlag geslaagd - Themavlaggen.nl

Evenals vorig jaar zullen de examens en de diplomering voor de meeste onderwijsinstellingen in 2021 anders verlopen dan gebruikelijk. Veel scholen maakten vorig jaar gebruik van de speciale examenvlaggen die Themavlaggen heeft ontwikkeld. En dit jaar is er zelfs personalisatie per leerling mogelijk!

Wil je de geslaagde examenleerlingen op jouw school dit schooljaar ook iets bijzonders meegeven? Waarmee ze trots kunnen laten zien dát zij geslaagd zijn én op welke school? Iets dat zij kunnen bewaren en waarmee je bovendien een persoonlijke felicitatie aan een sympathieke PR verbindt?

Maak dan heel eenvoudig jouw eigen vlag met een felicitatietekst en het logo van je school. Hoe? Kies je vlag, upload het logo of eigen ontwerp, personaliseer indien gewenst en bepaal het aantal.

Maak in 2021 de diplomering gedenkwaardig met een examenvlag van je eigen schoolorganisatie.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de vlag van je keuze. Alle getoonde afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld en zijn niet gebaseerd op een bestaande organisatie.

Examenvlag – type gevelvlag
Uitgevoerd als universele schoolvlag voor uw organisatie

Examenvlag – type gevelvlag gepersonaliseerd
Iedere leerling zijn eigen gepersonaliseerde vlag.

Examenvlag – type kioskvlag
Verkrijgbaar als smalle vlag of als een brede variant

Examenvlag – type kioskvlag gepersonaliseerd
Zowel als smalle vlag of als brede variant

Als je een extra feestelijk tintje wilt geven aan de diploma uitreikingen, kijk dan nog even rond in het assortiment van Themavlaggen rond. Wellicht een leuke bijpassende vlag voor in de vlaggenmast of als beachvlag bij de ingang van de school.

Themavlaggen mastvlag horizontaal

Mastvlag horizontaal

Themavlaggen mastvlag verticaal

Mastvlag verticaal of baniervlag

Themavlaggen beachvlag standaard

Beachvlag standaard

Themavlaggen beachvlag drupperl

Beachvlag druppel