Met je eigen themavlag ...

Themavlaggen.nl biedt een zeer ruime keuze aan vlaggen. Fraaie vlaggen waarin de verbinding wordt gelegd tussen een thema, organisatie, evenement of actualiteit en de mensen die erbij betrokken zijn.

Met de themavlag communiceer je in tekst en beeld een gepersonaliseerde boodschap. Deze personalisatie gaat bijvoorbeeld over je organisatie, een verbindend onderwerp of een gemeenschappelijk doel. Altijd met de mogelijkheid van een eigen logo en zelfs met de mogelijkheid om 1-op-1 te personaliseren.

... zorg je voor verbinding!

Bestellen gaat bij Themavlaggen heel eenvoudig. Onder de menubuttons vind je voorbeelden ter inspiratie en diverse keuzemogelijkheden.

De vlaggen zijn in elk gewenste aantal te bestellen en hebben een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding.

Speciale korting voor iedereen uit Borne!

Als Borns bedrijf biedt Themavlaggen.nl iedereen uit Borne, Hertme en Zenderen een voordeeltje van 10% op alle thematische vlaggen die via deze website te bestellen zijn!

Om hiervoor in aanmerking te komen, ga je naar de Vlagzoeker, maak je daar een keuze voor het gewenste type themavlag, bestel je 25 exemplaren of meer en voer je het afleveradres in de gemeente Borne in. Bij de kortingcode gebruik je vervolgens de code TV24borne! om in aanmerking te komen voor de 10% korting. En verzendkosten … die zijn er natuurlijk niet.

Voorbeelden van thema’s

Het thema “Examenvlaggen” omvat zelf vorm te geven vlaggen voor allerlei soorten onderwijsinstellingen. De geslaagde leerlingen of studenten krijgen hiermee van hun eigen school een ‘Geslaagd’ vlag, dus duidelijk herkenbaar. Eventueel zelfs gepersonaliseerd op de eigen naam van leerling of student. Bovendien is de vlag een sympathieke PR voor de betreffende school.

Het thema “Vrijheidsvlaggen” omvat vlaggen in het kader van herdenken en vieren van onze vrede en vrijheid. Aanvankelijk is dit thema gerelateerd aan de onze bevrijding van de bezetters in de Tweede Wereldoorlog, Na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne heeft het begrip vrijheid eveneens een actuele context gekregen.

Het thema “Lokaal shoppen” omvat gepersonaliseerde themavlaggen voor winkelgebieden in Nederland, ter versterking van lokale acties om mensen in de eigen plaats te laten shoppen. Veel winkelgebieden hebben deze vlaggen toegepast om verantwoord ondernemerschap uit te dragen tijdens de corona pandemie.

Het thema “Vakantievlaggen” omvat gepersonaliseerde themavlaggen voor campings in Nederland. Doordat de campings vlaggen verkopen aan de campinggasten, versterkt dit het collectieve vakantiegevoel. Ook vaak toegepast bij campings in Nederland om verantwoord ondernemerschap uit te dragen in het kader van het 1,5 meter afstand houden.

Kijk verder onder direct bestellen en stel heel eenvoudig je eigen themavlag samen. Wil je meer informatie? Ga dan naar contact.